.

Lumbarda je predivno mjesto na otoku Korculi, udaljeno oko 5 km od grada Korcula. U arhipelagu Lumbarde nalazi se oko 20 interesantnih otocica. Pjescana plaza udaljena je od naseg smjestaja nekoliko koraka. Ostale plaze i interesantna mjesta mogu se otkrivati hodanjem ili voznjom bicikla. 

Smjestaj je organiziran u vili okruzenoj mediteranskim vrtom. Hrana je, kao i uvijek, vegetarijanska i veganska, kuhinja 5 elemenata ili jednostavno: kreativna kuhinja.

Svako jutro prakticiramo klasicnu jogu, a Workshop ce se odrzati dva dana u tjednu, u popodnevnim satima i obuhvaca teme: mudra, partner joga i mandala joga. Sudjelovanje u workshopu je opcija, znaci mozete ali i ne morate doci. Radionicu mudri toplo preporucam onima koji se vec duze bave jogom. Pocetnici ga mogu probati kao uvod, a svi kao jedan vazan aspekt joge koji ce obogatiti vasu praksu. Partner joga je uzivancija zato sto ukljucuje ne samo povezanost bilo sa zivotnim partnerom ili partnericom, nego to moze biti i brat ili sestra, dijete ili netko sasvim nepoznat - ako ste dovoljno otvoreni i spremni za uzajamno postivanje. Partner jogom mozemo djelotvornije utjecati na bolove u ledjima i pospjesiti istezanje na ugodan nacin.

Mandala joga je skupna asana tj. sve osobe koje sudjeluju u radionici prakticiraju asanu u skupnoj formi i kreativno odlucuju koji oblik da stvore.

Investicija: pocinje od 3500 kn

- smjestaj u dvokrevetnoj sobi (dupli krevet za dvije osobe, zajednička kupaonica)

- vegetarijanski-veganski polupansion

- tecaj jutarnje joge i 2 popodnevne radionice

- izlet u grad Korculu lokalnim busom ili po dogovoru biciklima

- izlet brodom na jedan od okolnih otocica

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.