Rođena sam u Rijeci 1971. godine, a odrasla sam u Lovranu. Nakon studija hrvatskog jezika i književnosti radila sam tri godine u službi korekture Novog lista.

 

Tema mog diplomskog rada bila je "Književni rad Vesne Krmpotić" koji je bio povezan s mojim interesom za jogu i indijsku filozofiju. 1998 nakon diplome odlučujem se na veliki put u Indiju kako bih sama vidjela i iskusila ono o čemu sam čitala. Osim ašrama u Puttaparthyju u kojemu se tada moglo biti mjesec dana, odlazim na put po Kerali koji me vodi do Sivanandinog ašrama u Niyyardamu gdje se intenzivnije bavim jogom i odlučujem postati učiteljicom joge.

 

Nakon prvog posjeta Indiji put me vodi u Berlin koji sam htjela posjetiti samo kao turist, ali put se od tri mjeseca produžio na 12 godina. U međuvremenu ponovo posjećujem Indiju 2001/2002 i pohađam razne tečajeve joge od Rishikesha do Bangalorea, kod raznih učitelja.

 

2003 pohađam intenzivni tečaj joge u najvećoj njemačkoj školi za jogu "Yoga Vidya" u Bad Meinbergu gdje sam i certificirana za učiteljicu joge. Od tada sam radila u mnogim centrima joge. 2008 odlučujem osnovati vlastitu firmu za jogu pod imenom "Der kleine Tempel" ("Mali hram"). Nakon godina traženja i nuđenja godišnjeg odmora s jogom u Francuskoj, Maroku, Španjolskoj i Njemačkoj, uvidjela sam da u Hrvatskoj imam sve što mi treba i da je to idealno mjesto za jogu. U početku sam surađivala u "Suncokretu" na otoku Hvaru kao gost učitelj, ali od 2010 se sve više usredotočujem na Lovran i Lovranštinu s njezinom predivnom prirodom u kojoj sam i odrasla.

 

2008 - 2011 pohađala sam školu za praktičara prirodne medicine (Heilpraktiker) koja se sastoji od osnova klasične medicine i škole homeopatije u kojoj sam i certificirana za homopata. Homeopatija je moja velika strast i izazov koji želim približiti što većem broju ljudi, neovisno o tome žele li se liječiti tom metodom liječenja ili se sami baviti liječenjem.