.

Lumbarda je predivno mjesto na otoku Korculi, udaljeno oko 5 km od grada Korcula. U arhipelagu Lumbarde nalazi se oko 20 interesantnih otocica. Pjescana plaza udaljena je od naseg smjestaja nekoliko koraka. Ostale plaze i interesantna mjesta mogu se otkrivati hodanjem ili voznjom bicikla. 

Smjestaj je organiziran u povijesnoj vili okruzenoj mediteranskim vrtom. Hrana je, kao i uvijek, vegetarijanska i veganska, kuhinja 5 elemenata ili recimo kreativna kuhinja.

Dnevno mozete uzivati hranjiv dorucak pun boja i okusa, a tri veceri mozete spremiti nesto sami za sebe, individualno ili u grupi, a mozete posjetiti i neke od odlicnih konoba i restorana u Lumbardi ili Korculi.

Svako jutro prakticiramo klasicnu jogu, a Mudra Workshop ce se odrzati dva dana u tjednu, u popodnevnim satima. Sudjelovanje u workshopu je opcija, znaci mozete ali i ne morate doci. Ja ga toplo preporucam onima koji se vec duze bave jogom. Pocetnici ga mogu probati kao uvod, a svi kao jedan vazan aspekt joge koji ce obogatiti vasu praksu.

Investicija: 4900 kn

- smjestaj u dvokrevetnoj sobi (dupli ili odvojeni kreveti)

- vegetarijanski-veganski polupansion

- najam bicikala

- tecaj joge

- radionica mudra yoga

- izlet u grad Korculu lokalnim busom ili po dogovoru

 

Moguc je u dogovoru s grupom cjelodnevni izlet u Dubrovnik (nije uracunato u cijenu)

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.